Menu

Cart
Magnesium Mega Tabs 2x2500mg
Nagyít
Magnesium Mega Tabs 2x2500mg Magnesium Mega Tabs 50 tabletta

Mega Tabs Magnesium

Array
Fogyasztói ár410 Ft
Fogyasztói ár áfa nélkül 320 Ft
Kedvezmény
Az áfa összege 90 Ft
Jelenlegi raktárszint:
527
kiszerelés
Válasszon variációt
A Mega Tabs Magnesium energizáló glukóz tabletták, magnézium és beta-alanin tartalommal, valamint antioxidáns összetevőkkel a görcsök megelőzésére, és az oxidációs stressz ellen.

Kiszerelés: 2 tabletta/tasak, 50 tabletta/doboz
Ízesítés: narancs

antioxidansenergiateljesítménynövelőegesz-napelotte-15

Penco© Mega Tabs Magnesium  glükóz alapú energia tabletta magnéziummal, betalanin és antioxidáns rendszerrel. Megakadályozza az izomgörcsöt.

 • Megakadályozza az izomgörcsöt 
 • Eltávolítja a tejsavat az izomból
 • Egyedülálló antioxidáns rendszer
 • Energia a magas teljestmény fenntarthatósága érdekében
 • Minden tabletta 2500 mg
 • Kellemes narancsos íz

A nagyobb fizikai teljesítmény növeli a szívroham kockázatát és hozzájárul a káros szabadgyökök kialakulásához.

Amikor nagy intenzitással és hosszan végez fizikai teljesítményt, az tejsav képződéshez vezet az izmokban és a vérben, ami az izomfáradtság legfőbb okozója, csökkenti az erőt és állóképességet és kimerültség érzettel jár. Mindezen, végső soron a sportteljesítményünkre negatívan ható körülmények megelőzhetők a Penco© Mega Tabs Magnesium alkalmazásával, első sorban az aktivitás előtt használva.

A Magnézium a pantotén savval együtt gyorsan oldja az izom görcsöt. A magnezium egy eszenciális nyomelem, amelynek számos fontos szerepe van szervezetünkben, így példul nélkülözhetetlen az izom és idegek működésében, számos enzim reakció alkotóeleme, a szívizmok megfelelő működését biztosítja és fokozza a szervezet ellenálló képességét.

A Penco© Mega Tabs Magnesium-ban a magnézium organikus formában, magnézium laktátként található meg.  Összehasonlítva más, nem organikus formáival, ennek hasznosulása jelentősen, majd 90 %-al magasabb. A magnézium abszorpciója és sejtekbe történő bejutása  növeli a B6 vitamin szintet.

Beta-alanin egy természetesen előforduló dipeptid, úgynevezett L-karnozin. Kutatások igazolják, hogy a béta-alanin raktárak feltöltése jelentősen megnöveli a L-karnozin szintet az izmokban. Az L-karnozin legfontosabb tulajdonsága a sportolók számára, hogy a magas tejsavszintet szabályozza az izomkban. Megállapítható, hogy a karnozin 30 %-al növeli a szervezet teljes saját szabályozó képességét.
Egy másik fontos tulajdonosága a béta-karnozinnak az antioxidáns hatása. A, C és E vitaminnal és Q10 koenzimmel együtt semlegesíti a szabadgyököket és megvédi a sejt cellákat a károsodástól.
A glükóz gyors energia forrásként szolgál a maximális hatékonyság fenntartása érdekében és egyúttal a hatóanyagok gyors felszívódását is segíti.

Penco© Mega Tabs Magnesium könnyedén feloldódik a szájban és kellemes narancs ízben fogyasztható.

Javasolt napi adag:

 • Felnőtteknek: 1-3 tabletta naponta
 • 12 év feletti gyermekeknek 1-2 tabletta naponta.

Használati utasítás:

 • Hagyja a tablettát lassan feloldódni a szájban és igyon vizet vagy izotóniás italt
 • Nagyobb teljesítmény előtt 1 tablettát javasolt a tevékenység előtt
 • Egy másikat a tevékenység közben bevenni a fáradtság első jeleinek észlelésekor vagy izom görcs esetén
 • A magnézium és vitamin mennyiség pótlása céljából naponta 1-2 tabletta javasolt

Összetevők:

glükóz,magnesium laktát, magnesium mikrokristályos cellulózba töltött magnézium, C-vitamin (L-aszkorbin sav), citromsav, β-alanin, csomósodást gátló anyag: magnézium sztearát, E-vitamin, aroma, pantotén sav, csomósodást gátló anyagként : kálcium foszfát, B6-vitamin, Q10 koenzim.

Mega tabs Magnesium összetevők

Sportszervilág Kft.

1033 Budapest,
Miklós u.13. I/4.
+3620 946 5000
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.