Menu

Cart
Energy Gel Long Trail 500 ml Refill - Narancs ízű + lágy tasakEnergy Gel Long Trail 500 ml Refill - Narancs ízű + lágy tasak
Nagyít

Energy Gel Long Trail 500 ml Refill Narancs ízű + lágy tasak

Array
Fogyasztói ár10380 Ft
Fogyasztói ár áfa nélkül 8170 Ft
Kedvezmény
Az áfa összege 2210 Ft
Jelenlegi raktárszint:
0
Íz
Értesítést kérek!
on-order.gif
Az Energy Gel Long Trail egy nagyon ízletes energizáló zselé, magas komplex és közönséges szacharid tartalommal

Kiszerelés: 500 ml / 19 adag (A lágy tasakba 5 adag fér. 1 adag=35 g.)
Ízesítés: narancs, citrom, málna

allokepessegenergiateljesítménynövelőedzes-kozben

Az Energy Gel Long Trail egy nagyon ízletes energizáló zselé, magas komplex és közönséges szacharid tartalommal. Különleges kombinációban tartalmaz Nátriumot, Káliumot és antioxidánsokat, vagyis C és E vitaminokat, melyek védik a megterhelt szervezetet az oxidációs stressztől.

 • Maltodextrinek és egyszerű cukrok speciális keveréke
 • 10 % Izomaltulóz (Palatinóz)
 • Szódium és potasszium ionok
 • Nem tartalmaz hozzáadott sűrítő anyagot
 • Praktikus, egyedülálló adagolási technika, lágy tasak

 

Miért érdemes a  Penco® ENERGY GEL LONG TRAIL 500 ml Refill használata?

 • A magas intenzitású sportteljesítmény folytatásának előfeltétele a szénhidrát raktárak (izom glikogén) kiürülésének lassítása, amelyhez a Penco® ENERGY GEL LONG TRAIL egy egyedülálló energia zselé, szénhidrátok kombinációjából, elektrolitokból és E-vitaminból.
 • Penco® ENERGY GEL LONG TRAIL segíti a megfelelő szénhidrát bevitelt a fizikai igénybevétel előtt és alatt. Összetett szénhidrátok (maltodextrinek) és cukrok (glükóz és fruktóz) speciális keverékéből, valamint újdonságként palatinózt tartalmaz az energia minél fokozatosabb felszívódásának elősegítésére az elhúzódó sporttevékenység alatt.
 • Az izomaltitóz palatinóz egy természetes anyag, lassú felszívódású szénhidrát alacsony glikémiás indexel. A szervezetben jóval lassabban alakul át más cukrokhoz képest a glükóz szint jóval kevésbé történő megemelése mellett, de az izmok és az agy számára a szukralózzal vagy glükózzal azonos mennyiségű energiát képes biztosítani hosszabb perióduson át.
 • A Nátrium Szódium és a Kálium Potasszum ionok az izzadással járó ásványi anyag veszteség pótlását segítik nehéz terhelés során. Penco® ENERGY GEL LONG TRAIL egyúttal E vitaminban is gazdag, amely hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, amelynek a veszélye főként extrém fizikai igénybevétel esetén áll fenn.

 

Adagolás:

 • A lágy tasakot töltsd meg max. 5 adag Energy Gel Long Trail -lel. Használata egyszerű, mert nem kell tekerni, csavarni a tasakot.
 • Egyszerűen helyezd a szádhoz, ajkaiddal enyhén nyomd össze a tasak szelep részét és egy adag mennyiséget vegyél be a szádba, majd folyadékkal le kell öblíteni.
 • Utána engedd el, és a szelep magától bezár. Nem folyik , nem csöpög, tisztán marad a zsebed tárolás közben, nem folyik szét az arcodon, nem kell bajlódni a használat közben.
 • A zselét lehetőség szerint 5-10 perccel a fizikai igénybevétellel járó feladat megkezdése előtt célszerű elfogyasztani a glikogén raktárak feltöltése érdekében, majd a fizikai igénybevétel során 30 percenként érdemes további egy-egy adagot elfogyasztani, végül a feladat befejezését követően közvetlenül még egy adagot a szervezet regenerációs idejének rövidítése céljából.
 • A zselé használata egyszerű, minden 30 percben egy tasak zselét kell a szájba nyomni és ezt követően vízzel vagy nagyon híg hipotóniás itallal (200-300 ml) leöblíteni. A folyadék pótlás szükséges a szervezet dehidratációjának elkerülése érdekében, valamint a zselé megfelelő megemésztéséhez és felszívódásához szükséges környezet megteremtése érdekében. A zselé versenyen, mérkőzés során történő használata előtt célszerű azt edzés körülmények között kipróbálni.
 • Javasoljuk a termék használatát minden 1 órát meghaladó időtartamú sporttevékenység esetén.

 

Összetétel:

maltodextrinek, víz, glükóz, fruktóz, savanyúságot szabályozó anyagként citrom sav, C-vitamin (Aszkorbin sav), szódium citrát, potasszium citrát, szódium klorid, aroma (E392 antioxidáns), szinezékként bétakarotin, tartósítószerként potasszium szorbát és szódium benzoát E-vitamin (DL-alfa-tocoferil acetát).

 

 

 

Sportszervilág Kft.

1033 Budapest,
Miklós u.13. I/4.
+3620 946 5000
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.