Menu

Cart

Már csak eddig ennyi az ára!

Junior Sport Drink 700g Vegyes Gyümölcs ízűJunior Sport Drink 700g Vegyes Gyümölcs ízű
Nagyít
Junior Sport Drink 700g Vegyes Gyümölcs ízű Penco Junior Sport Drink 700g Narancs ízű Penco Junior Sport Drink 700g Citrom ízű

Junior Sport Drink

Array
Fogyasztói ár7730 Ft
Fogyasztói ár áfa nélkül 6090 Ft
Kedvezmény
Az áfa összege 1640 Ft
Jelenlegi raktárszint:
18
Ízesítés
Válasszon variációt
Az ideális sportital 6 évesnél idősebb gyermekek számára, akik rendszeresen vagy alkalomszerűen sportolnak.

Kiszerelés: 700 g
Ízesítés: narancs, citrom, vegyes gyűmölcs

allokepessegenergiaizo-italvitamingyorsasagteljesítménynövelőedzes-kozben

Penco© Junior Sport Drink az ideális sportital 6 évesnél idősebb gyermekek számára, akik rendszeresen vagy alkalomszerűen sportolnak. Tartósítószereket és mesterséges színezéket nem tartalmaz.

  • Optimális folyadékbeviteli rendszer 6 éves, vagy annál idősebb gyermekek részére
  • Tartószítószer és mesterséges színezék nélküli termék
  • Egyszerű és összetett szénhidrátok kiegyensúlyozott keverékeként megjelenő energia
  • széles vitamin spektrum. Magas C-vitamin tartalom
  • Széles körben tartalmaz ásványi anyagokat
  • Hozzájárul a teljestmény fenntartásához intenzív fizikai teljesítmény esetén
  • Növeli a vízfelszívódást a fizikai igénybevétel során
  • Kiegyensúlyozza a vitamin és ásványi anyag hiányt
  • Csökkenti a dehidratáció kozckázatát
  • Késlelteti a fáradságot a magas C-vitamin tartalomnak köszönhetően.

Részletes jellemzés:

A gyermekek szervezete rendkívül érzékeny a testnedvek elvesztésére és a dehidratáció kockázata magasabb a felnőttekéhez képest. Meleg, magas páratartalmú körülmények közötti igénybevétel során a gyermekek a felnőttekhez képest jóval sérülékenyebbek. A dehidtratáció nem csak csökkenti a teljesítményt, de az egészséget is kockáztatja és ezért is szükséges folyamatosan pótolni a veszteséget.

A gyermekek szomjúságérzete kevésbé kifinomult, a cukortermelés alacsonyabb fokú és kevesebb Natrium és klór is termelődik. Ennek következtében a hidratáció érdekében a gyermekek kevesebb koncentrált italt használnak alacsonyabb fokú ozmózissal. A gyermekeknek eleget kell inniuk a fizikai aktivitást megelőzően, és 10-15 perceként a fizikai aktivitás közben is, majd az aktivitás után pótolnik kell az elveszett folyadékot és energiát.

Az optimális hidratáció meghatározza az eredményes sportteljesítményt nem csak a felnőttek, de a gyermekek esetében is. Általános edzés közben a gyors rehidratáció érdekében javasoljuk a Penco © Junior Sport drink fogyasztását, amelynek az ozmózis aránya alacsonyabb. Az izotóniás italok (átlagosan 300mOsm/kg) a hosszabb igénybevétellel járó fizikai teljesítményekhez megfelelőek.

A gyaloglás vagy a futás relatív energiaintenzitása jelentősen magasabb a gyermekek esetében a felnőttekhez képest.

A nagyobb energiaigényt részben fedezi a Penco © Junior Sport Drink, amely egyszerű cukor és glükóz polimerek formájában biztosítja az energiát.

Penco© Junior Sport Drink segít ellensúlyozni a vitamin és ásványi anyag egyensúly felbomlását.
A gyermekeknek több vasra és kálciumra van szükségük, és szükséges a további ásványi anyagok (pl. Mg, Zn, J), valamint vitaminok, főleg a C-vitamin megfelelő bevitelének biztosítása is.

A Penco© Junior Sport Drink-et ajánljuk továbbá a kisméretű sportolóknak a magas phospholipoprotein tartalma miatt, amely megvédi a gyomor nyálkahártyáját az agresszív gyomorsavval szemben.
A phospholipoproteint tartalmazó Penco© Junior Sports Drink-nek köszönhetően nincs gyomorégés és hasfájás a sportfoglalkozások közben.

Előkészítés és adagolás:

20 g (1 kiskanál) por feloldható 250 ml vízben (isotonic italként, 300 mOsm/kg) vagy 500 ml vízben (hipotóniás italként 150 mOsm/kg).
Az izotóniás ital magasabb és hosszabb idejű teljesítmény (egy óránál hosszabb) esetén megfelelő, illetőleg rehidratálásra az aktivitás után, illetőleg sportitalként funkcionál kevésbé intenzív teljesítmény és egy óránál rövidebb idejű aktivitás során. A megfelelő hőmérséklet is fontos, amely 20-25 ºC. Hogy a kívánt hatást elérjük, az alábbi lépéseket javasolt követni.

Közvetlenül az aktivitást megelőzően és aztán minden 10-15 percben 100-150 ml-t kell meginni, az aktivitás ideje, intenzitása, a környezet hőmérséklete függvényében.

Egy kiszerelés megközelítőleg 17 liter elkészítéséhez elegendő, megközelítőleg 35 (0,5 L) flakon tölthető meg.

Összetevők:

szaharóz, glükóz, maltodextrin, savszabályozó: citromsav, magnézium só és citromsav, szódium citrát, kálcium laktát, szódium klorid, ízesítő, potasszium citrát, potasszium és ortofoszforikus sav, tejsavó protein, citrus pektin, ß karotin (kizárólag narancs íz), vitamin elővekerék (L-aszkorbin sav, tocopheryl acetátum 50%, nikotin amid, kálcium D-pantothenate, riboflavin, pyridoxine hydrochloride, thiamine mononitrate, acid pteroylmonoglutamová, D-biotin, cyanocobalamin), potassium chloride, emulgeálószer: szója lecithin, vas szulfát, cink oxid, magnézium szulfát, réz szulfát, potassium iodate.

 

Sportszervilág Kft.

1033 Budapest,
Miklós u.13. I/4.
+3620 946 5000
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.